Friday, May 18, 2007

Kisah Benar

Malam tadi, ketika keluar dari kedai Bodee$hoppe Wangsa Maju...


: Hmm... dah makin mahal lah bedak Alin, bang...

: Dulu berapa?

: Dulu RM50 lebih je. Ni dah jadi RM70 lebih.

: Ye la, harga tepung kan dah naik...


Kwaaaaaaaaang


Kwaaaaaang


Kwaaang.

f~

2 comments:

Amy said...

Keh keh abg Zunar ni buat lawak. Bila la Kak Lin nak sambung kisah cinta ni? Btw, Ahy gi mana kak lin? Tak update pun blog dia? :P

Roti Kacang Merah said...

hi amy!
heheheheheeee sajaaaa je kak lin nak lambat-lambatkan, supaya amy selalu drop-by sini, hehehehe. Ahy? Kak Lin pun tak tahu naper dia tak update2 blog dia... busy,kot!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin