Tuesday, March 27, 2007

Papa Jahat

For someone who loathes listening to the radio or any mainstream songs, and only watches Indon Video clips on the TV and doesn’t even bat an eye over AF or American Idol or M’sian Idol programmes, so when Abang asked me last night, “Siapa nyanyi lagu Papa Jahat eh? Abang suka betul la lagu tu!”, I was like, oh.my.God.biar.betul.orang.tua.ni.

So here goes, to Abang tersayang.

Tu la, lengkali bawak-bawak la dengar EraHitz tu sekali sekala. Heh heh.

Oh, get this. He’s even considering in buying the album. Whoa, big step, tu! Nanti, among his exclusive collections of Iwan Fals, Sawung Jabo, Ebiet G. Ade, Frankie & Jane Silahatua, Bonnie Tyler, Uji Rashid, Emilia Contessa, Amanda Marshall, John Denver and a few hundred more names that are almost beyond me, akan terselit lah satu album baru yang hip ~ the Fabulous Cats.

‘Bang, maybe we should now call Adi Labu Labi just that ~ the Fabulous Cats. And you, Papa Jahat. Amacam? *grins*


f~

4 comments:

Zetty said...

Dalam banyak2 lagu..boleh lagu tu yg dia paling berkenan hehehehe. Lagu tu memang agak catchy la tapinya.

Roti Kacang Merah said...

zetts,
itu la pasalnya. i think he doesn't realize that he likes malay hip hop, just like he likes Ahli Fiqir's Angguk2 Geleng2 nu.

rotidua said...

hah?? I baru je ngutuk giler (insert haiwan haram) lagu tuh.

ahahahhaha

lain orang lain rasa eh?

Roti Kacang Merah said...

rotiroti,
tengahari tadi balik dari site, i terdengar lagu ni dalam keta ofis. ya rabbi macam nak termuntah aku. tolong tolong.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin