Wednesday, January 24, 2007

Voiced-out Sengal

Aku masuk kerja waktu "WP3". That means, my punch time is 08:30.

Biasanya aku keluar rumah jam 07:41, dan selalunya kalau keluar jam 07:41, aku akan punch 08:11. Tepat, kan?

Tadi aku keluar rumah jam 07:42, dan kalau nak mengikut logika menggunakan additional maths yang aku selalu score dulu, aku sepatutnya punch 08:12. Betul lah, kan?

Tapi tidak. Aku punch 08:31 tadi. Kesengalan betul.

***

Jemputlah semua untuk sama-sama memeriahkan function yang di organised oleh Abang, "Malam Reformis Dalam Kenangan", 26 Januari 2007 Jumaat malam ini, di tempat yang sama dengan book-launching venue Abang that is the Chinese Assembly Hall di Jalan Maharajalela, pukul 08:30, insyaAllah.

It's a function more like in memory of Abang Umar Tan. But then they decided to collect more details on other people yang dah pergi. Most of them yang dah pergi berumur 45 ke atas. Tapi ada juga yang baya-baya aku, dan tinggalkan anak sekecil umur 10 bulan.

VIPnya, dah pasti lah, orang yang sama dengan perasmi buku Abang tempohari.

Kalau datang, boleh dengar voice-over aku pada video slides yang memperkenalkan pejuang-pejuang yang dah tiada. Guna bini, boleh compensate bayaran cara lain, mah. Hehe.

f~

1 comment:

goboklama said...

harapnya dpt.pegi tapi tak bole la, rumah kita jauh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin