Thursday, January 11, 2007

Macam Mana

Aku tak isi-isi lagi log-book yang due March, dan dah tengah bulan Januari dah ni...!!!

Aiiiieeyyyyyy.
***

Macam mana Kak Dib (Adibah Noor) boleh nyanyi dengan begitu hebat tanpa mengah-mengah, tapi masa aku karaoke Family Day kat Melaka baru-baru ni sampai mengah-mengah???

Ini macam kalu, macam mana nak represent my batch for karaoke competition this coming Saturday night during MRSM Jasin Alumni Gathering, ni???

Aiiiieeyyyyyy.
***

Esok malam nak melawa macam mana ni??? Kalau orang-orang yang aku sayang pun tak nampak aku lawa, macam mana aku nak melawa ni??? (The latter statement however does not apply to Abang, adik-adik kandung, adik-adik tak kandung or even friends... so then, I shouldn't be bothered much about looking good or not lah kan???).

Aiiiieeyyyyyy.

Memang betul skrip cerita Cinta tu... kadang-kadang, orang yang paling kita sayanglah yang paling susah untuk disayangi.

Dan aku tak sayang Abang. Aku kasih kan Abang. heh.

f~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin