Friday, January 12, 2007

+ IKLAN: COMING Toon!!! +


For more info, click here!!! Peta lokasi pung ada!

Do get the monorail to hentian Maharajalela for easier travel!

So, see ya guys, God Willing!!!

f~

12 comments:

Anonymous said...

harga kawan2 takde ke? kita kan bestpren kehkehkehkeh!

Anonymous said...

dah siap promote dlm blog fahy gak.. hehehe..

Roti Kacang Merah said...

aban

Tenchuuuuuu!!!! muamuahs!!!

Roti Kacang Merah said...

Zetts!

Tu kena tanya Abg Zul lah, kak lin pun tak pasti sebab ada agent yg jual! Tapi yg kak lin pasti, kalau utk kawan-kawan,akan dapat originally signed with your name mentioned, lah! pastu kak lin plant kiss with the reddest lipstick kat situ utk awak, mkay??

kalu org bukan kawan, tak dapat woh! hehehehe

adik said...

ala... adik pun nak rege member.. pweety purrleesssee..

Roti Kacang Merah said...

adik

okla ok... apa kata kalau adik dapat rege adikberadik, k tak???hahaha. kena tanya abgzul sendiri lah dik, nanti agent dia announce mkay...? but am almost pweety sure u could get signed copy punya otey???

sempoii said...

dear RKM..

Congrates to the roti bakar huhuhu.. Nak pegi tapi masa tu kat Indon holiday. Nanti simpankan satu copy yg ada liptit RKM eh.. ;p

May Allah bless both of you..muahhhs!

Roti Kacang Merah said...

sempoii

will do simpankan you a copy! bila dah balik from holiday, bitau k? will mail to u if u want!

and thanks for the prayers!!! muaks!

rotidua said...

makcik, bagi kiter ur email add, pls

Roti Kacang Merah said...

rotiroti

dah include email add in the comment below Zunar's entry on your blog!!!! THANK YOUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! mwaks!

Elida said...

Puan Roti Red Bean.
Kita tak sangka isteri Zunar juga berkarya dalam blog. I think you lagi kelakar berbanding husband you, boleh ke tak? In person, I think Zunar is rather serious!(Sosok pejuang, mesti serius, kan?) Mohon sampaikan salam dan ucapan tahniah kepada Sdr Zunar. Bila nak eksport bukunya ke Indonesia?

Roti Kacang Merah said...

kak elida

oh what an honour for you to drop by! you, your dad and your sis-in-law RotiDua are my inspirations, among others, you know!!! ish..... i'm not worthy la kakak...! :-D

anyhow, will sampaikan your wishes to zunar, especially to save one copy for you, mkay!

ps
he IS a very very funny person... just very reserved!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin