Tuesday, November 14, 2006

Coming Up Soon: Buku Abang

By the way, InsyaAllah, by early of December, buku Abang akan siap and will be sold in all major MPH bookstores. Kalau tak ada aral melintang, perasmian buku will be done in MPH Midvalley, so, tungggguuuuuuuuuuuu.

I particularly like this book 'coz his drawings are much more mature with brilliant renderings and the jokes punchier.

Mind you, I wasn't a huge fan of Abang when I married him, mkay. So bila aku puji-puji gini bukan sebab dia laki aku tapi sebab memang line drawings dia besssst, so baik hangpa dengaq. Heh2. Yang paling penting, nanti ada gambar aku, Labu & Labi. Macam Ina tumpang glamer Mawi gayanya gitu.

Tunggu eh??

Hmm cukup ke time untuk akak turun 10kilo ek? Ek?

f~

2 comments:

Zetty said...

Tuh dia, nak jadik Kak RedBean Ina pulak kan kehkehkehkeh.

hopefully buat perasmian time weekend. boleh pegi sana jerit2 nama kak lin hahah.

Roti Kacang Merah said...

zetts

eiiiii jangan larrrrr malu tauuuuu i ni kan penyegan orangnyerrrrr

*kiss air left and right*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin