Tuesday, October 17, 2006

Happy Anniversary, Umi & Ayah

Tiga puluh lima tahun yang lepas, tarikh 17 Oktober 1971, adalah tarikh Umi & Ayah disatukan menjadi suami isteri yang sah.

Happy 35th Anniversary, Umi & Ayah!!!

Our whole of universe' prayers for your health, well-being, love and rezeki...

We love you lots. Always. More than you two will ever ever know.

***
Nak tulis more on Umi Ayah, tapi kerja tengah banyak...

Plus aku rasa aku macam nak demam. Dari malam tadi hingus leleh-leleh. Bangun pagi, hidung dan mata gatal-gatal. Masuk ofis, bersin-bersin. Tekak dah mula sakit.

Habbbbbis. Hannnncur.

f~

2 comments:

rotidua said...

hah bukak puasa la bley makan ubat.

Congratulations to your parents for a blissful 35 years. Your ummi look so young eh.

Roti Kacang Merah said...

woti,
dah niat pun macam nak buka semalam. so lah tak tahan. tapi di tahan-tahankan gak...

Tu ar dorang berdua look so young. I pray that part of their gene ada terlepas dalam badan i! hehehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin