Sunday, September 24, 2006

Peeking Back Through The Days

...and this first day of Ramadhan 2006 is also our Nine-Month Anniversary Wedding. Eii, kejap je. Dan jauhnya lagi perjalanan...

Baru sahaja reminisce back the Big Day from my wedding webpages. We were lucky coz we had a really great young team of professional photographers called Pretty Peektures, yang kebetulan juga a big fan of Abang, to capture those moments. So, we have brilliant photos to remember the days by!

You know, tak menyesal aku belanja lebih sikit untuk gambar-gambar cantik walaupun ada orang-orang tua yang sok-sek sok-sek... ahh, pedulikan. Even pelamin & baju pengantin kami pun lagi murah nak dibanding dengan kami bayar bebudak tu...heh. Tapi, see? Even aku yang rupa buruk dan gemuk ni pun depa dapat capture dengan channtekkks skaleyyy. Kalau baju pelamin makanan bagai mahal segala, tapi gambar tak cun (or sometimes even tak jadi pulak tu!!!), tak ke sayang namanya...? Letih kembang kempis hidung bercantik, tapi tak de bukti nak di bawa sampai mati...betul tak Bang???

(Terdengar Abang angguk bersetuju ala-ala Pak Lah dari jauh, "Yaaaa betowlll, betowlll...".)

And since Abang&I are, surprisingly, listed as one of their "Previous Wonderful Clients", meh aku tolong depa buat free promotion for them, heh heh.
Udigosh
(courtesy of Pretty Peektures)

Hence, to Min the CEO(?) & Ida the Mrs., tak lupa juga... tahniah for your first newcoming baby!!! Jangan lupa beritahu kami nanti, ya? Nanti Kak L*n cuba lagi pujuk Abg Z*l lukis untuk korang or the baby... busy sangat lah dia tuuuu... :-(

So, people... cubalah cuba gunakan khidmat mereka, mkay... tak kira wedding ke, open-house ke, open-office ke, alumni gathering ke... cantik, beb. Cantik. And affordable as compared to the others, too! I pwomise you that!

f~

4 comments:

rotidua said...

amboi cantiknya dia! kiter suka gambar sephia tu juger. Gelak berseri-seri ek. ehehehheeh Nice!

Roti Kacang Merah said...

hi roti!!! eh tenchu for the compliments... the wonders of brilliant photography!!! *winks*

kalau u guys ada buat family gathering ke, amek lah depa... mesti best depa capture... siap ada album, tau!!

Zetty said...

when i first saw the pics, the first thing i cakap is...comeeyyyynnyaaa.

today tengok lagik pun still commeeeeyyy hehehehe. Semoga berbahagia ke anak cucu.

Roti Kacang Merah said...

zetts,
orang-orang mcm kita-kita ni kan memang comey-comey gitu-gitu... hahahaaa

tenchu for the prayers!!! muahz!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin