Friday, September 01, 2006

Oghang Tua Hodoh

Baru-baru ni, Abang ada berkongsi cerita dengan aku. Tentang satu shooting interview yang ofis dia buat ke atas seorang Mantan-TPM-Yang-Tidak-Mahu-Namanya-Disiarkan awal minggu lepas. Sementara menunggu setting untuk shooting siap, Abang berborak-borak lah dengan Pak Mantan.

Abang:
So, you ada baca or dengar ka hal Sharifah Amani tu?

Pak Mantan:
Ooo, hat isu I Sound Stupid tu kaa? Ada, ada...

Abang:
So, apa pandangan you about the issue?

Pak Mantan:
Laa, budak tu budak mudaaa, budak comelll, budak cantikkk. Yang depa nak pi maghah budak comel cantik macam tu, buat apaaa? Awat depa tak pi maghah oghang tua hodoh yang duk sughoh bebudak blajaq cakap omputeh nu??? Apppppa la depa ni...

Nak tergelakkkk tu... hahahahahaha.

f~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin