Wednesday, August 02, 2006

This Is Dedicated To The One I Love

Abang suka betul dengan penyanyi Bonnie Tyler. In fact, antara lagu yang Abang dedicate ke aku masa zaman-zaman mengurat dulu ialah lagu "Call Me". Itu lah kali pertama aku dengar lagu tu, dan terus aku suka sebab beat dia catchy (Click here to see the 'clip and lyrics!).

Salah satu lagu Bonnie Tyler yang Abang sangat-sangat-sangat-sangat suka ialah lagu "Total Eclipse Of The Heart". Zaman tahun '84 dulu, bukan ka? Zaman-zaman "Beat It" Michael Jackson, "Thriller" Michael Jackson, "Dreams" Eurythmics, "What's Love Gotta Do With It" Tina Turner, et al. Abang kata, kalau boleh, dia nak sangat tengok video clip lagu Eclipse tu.

Maka aku, seperti biasa, sebagai seorang isteri yang patuh, taat serta resourceful (hehe), cubalah mencari 'clip lagu ni dalam YouTube semalam, khas buat tatapan Sang Suami. Dan aku berjaya jumpa!!!

But the vid, ohmygawd, the corniest ever - ada ninjas; kendo players; flying chorus boy; half-naked men in some barbaric undies (...don't really mind that, tho. hehe); white-light-eyed schoolboys under spell...- I couldn't make the connections, babe! I suppose, it's what the eclipse can do to you... get looney (and corny. Not horny?? heh heh).

But what the hey. So, nah 'Bang, for your entertainment!

Much Love!



f~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin