Tuesday, August 29, 2006

Siti K - MawIna

Married-to-old(er)-divorcee aside, I don't actually hold anything against Siti Nurhaliza as a person and a talented singer. Hence, the videoclip on the sidebar on her live performance of the song Biarlah Rahsia. So apt for her. And for Mawi too, hahaha.

Let me rant a bit about last night's Siti-K Do.

Kudos to the fashionistas, beaaaauuutiful gowns they made for the Bride (kalau mahal tapi tak cantik, baik bunuh diri terjun Sg. Gombak nu kan). Tapi the Bride's make-up during the bersanding, like, alahaiiiii... horror nya! Like, macam, a melting porcelain doll, lah! Ain't doin' any justice at all to her... dah la birat, muka putih tapi leher darker tone! And DK looked like he was trying real hard to breathe in his baju too. Like, macam, ada pakai corset or something. Maklum, bersanding sebelah orang muda, kan. Kena la kempis apa-apa yang kembung. Heh.


And the camera works directly infront of the dais was practically useless... didn't they 'recci' first beforehand and make sure no hanging stuff covered any of the pengantin's face on the pelamin from them camera???

Switch. To RTM1.

Mawi - Ina, live on air. Aiyoh... depa nak buat benda live to budak-budak yang hardly been matured in the celeb life!!! Like, everytime Aznil tried to trap Mawi into telling the entire nation on how he felt on his break-up with Ina or the event behind the fiasco, Mawi tak habis-habis nak sebut betapa difficult his new life is and only people in his standing je yang faham. Puhlease. Celebs lain, like Siti tu, payah gak hidup depa. Tapi tak de la asyik nak meraih simpati je. And the Ina girl? Aiyoh... lacks etiquette lah, dey. Hingus leleh, dia genyeh-genyeh lubang idung. Hannnnnncur. Tak maintain ayu langsung.

So, aku pun tengok CSI kat NTV7... thank God for His Mercy. And then lepas tu, Abang bukak DVD citer Keeping Mum.

Tapi tak pe, kalau ulasan aku ni agak potong stim to some, do read Sifu Tok Rimau's entry on both programmes.

Banyak lagi aku nak beletiaq ni, hati aku pannnnnasssss je tengahari ni. Don't help at all bila ada mamat kat ofis tolong kipas lagi bara api aku supaya lebih membara. Heiiiyaaaaaak... rasa nak karate je dia tadi.

Cuma nak ambil kesempatan ucap Tahniah! to these people....

1. SharifaHadi for their betrothal last 19th August 2006... yeayyyy!!!! Alhamdulillah, akhirnya projek matchmaking aku berjaya...!

2. My cousin Niza for the birth of her second baby, a boy, yesterday at 3pm at Putrajaya Hospital (ari Khamis ni Kak L*n pi lawat k???).

3. Yussof and Shu for their upcoming engagement, 3rd Sept 2006. Promise to never forget me and the fullmoon and the fireflies in the jar, ya...

Love all.

f~

3 comments:

Zetty said...

bab genyeh hidung tu mmg sadis. management dia lupa pesan kot jgn genyeh hidung on TV hehe.

kak yeen said...

cih..tak sempat nak tgk aksi genyeh hidung huhu..

Roti Kacang Merah said...

zetts and kak yeen,
mujur dia tak bentukkan dulu tisu tu jadi kon, pastu sumbat dalam lubang yang ingus asyik mengalir keluar, and biar the tissue to be stuck in the lubang. hahahahaha!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin