Friday, August 18, 2006

Jadual TV CT-Datuk K

Tengok lar apa aku dapat through email semalam... jadual TV CT-Datuk K, complete sampai bulan 9 nanti, woh! Tak kuasa.

Tak kuasa tak kuasa pun, aku nak gak tengok, kan? haha

Pagi tadi 2nd Boss aku sound yang dia dapat jemputan ke wedding depa kat KLCC, 28hb ni. Wifey dia tak moh pi sebab nak tengok through TV je, so, dia tanya sapa nak ikut dia. Eiii kalau aku ada baju glamoura, pasti aku pi! Saja la, nak rasa apa rasa berada di kalangan celebrities dan ternama ni... mesti gettttiquesss, awww! Kalau TV3 lalu depan muka, leh lambai-lambai ke korang semua! haha

Apa-apa pun, aku masih berpendapat yang sepatutnya perasaan ex-wife tu perlu dijaga juga... Aiyoh Kak `Ku Zawiyah, sabar lah ya Kak. Tak pa Kak, tak ramai yang restu the matrimony. Tu semua doa tu.

TV3

Live Coverage - Akad Nikah ---------------------> 21/8 -
10.30am
Live Coverage - KLCC Reception ---------------> 28/8 -
9.00pm
Live Coverage - Kuala Lipis ----------------------> 3/9 -
9.00pm
Nona -------------------------------------> 13/8, 20/8, 27/8, 3/9 -
2.00pm
Melodi ------------------------------> 6/8, 13/8, 20/8, 27/8, 3/9 -
12.30pm
1-hour siti Special ------------------------------> 5/8, 12/8, 19/8 -
9.00pm
WHI ---> 14/8, 16/8, 18/8, 21/8, 23/8, 25/8, 28/8, 30/8, 1/9, 5/9, 6/9, 8/9, -
12.00pm
MHI ---------------------------------------> (Mon-Fri) 14/8-1/9 -
7.15am
1-hour Sampaikan Siti Special ------------------> 6/8, 13/8,20/8 -
11.45pm


8TV


Quickie ----------------------------------------> 6/8, 13/8, 20/8 -
14.45pm
8E-News --------------------------> 14/8, 15/8, 16/8, 17/8, 18/8 -
6.00pm
8TV News ------------------------------------------> 14/8 - 12/8 -
8.00pm


TV7


Breakfast Show ------------------------> 10/8, 17/8, 24/8 -
8.00am
Sulaman Kasih - CT & DK --------------------------> 28/8 -
8.30pm


TV9


Galaksi ----------------------------------------> 18/8, 25/8, 1/9 -
8.30pm
Ikatan Kasih -----------------------------------------> 28/8, 3/9 -
9.30pm


Eiii tak kuasssssaaaa!

f~


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin